Prachtige techniek met essentiële olie, aromatherapie, geur en de kracht van de natuur met een officieel certificaat!

Aanmelden

"De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen."

In één dag gecertificeerd worden en deze mooie aroma therapie techniek leren.

De Aroma Touch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met therapeutische essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn.

De AromaTouch techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen.

Er wordt gewerkt langs de  meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.

De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in  evenwicht te brengen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Dr. Hill's Aroma Touch Training

De AromaTouch techniek bevordert het welzijn door het  verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel.

De AromaTouch techniek is zowel  eenvoudig als intuïtief  en maakt gebruik van gecertificeerde essentiële oliën voor een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger.

De AromaTouch™ procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen:  stress vermindering, verbetering van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase.

Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren.

Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van eengezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

De techniek duurt 45 minuten per behandeling. Het is mogelijk om met één AromaTouch kit meerdere behandelingen te geven.

Wat levert deze AromaTouch Techniek Training mij op?

Na deze Aroma Touch Training zult u  gecertificeerd  zijn en de kennis hebben om deze techniek uit te oefenen en anderen hiermee te kunnen ondersteunen, eventueel als  aanvulling op uw andere diensten  en expertise.

Ten eerste, deze training en techniek is voor iedereen. Huismoeders, sporters, geïnteresseerden, masseurs en niet masseurs oftewel iedereen. Ongeacht welke achtergrond of opleiding, want je leert hoe je direct mensen om je heen gaat kunnen helpen met deze krachtige techniek. Natuurlijk is het voor een professional interessant een bijzondere aanvulling te krijgen hiermee.

Welke data kan ik deze training volgen?
Welke data kan ik deze training volgen?

Wat levert deze AromaTouch Techniek Training mij op?

Na deze Aroma Touch Training zult u gecertificeerd zijn en de kennis hebben om deze techniek uit te oefenen en anderen hiermee te kunnen ondersteunen, eventueel als aanvulling op uw andere diensten en expertise.

Ten eerste, deze training en techniek is voor iedereen. Huismoeders, sporters, geïnteresseerden, masseurs en niet masseurs oftewel iedereen. Ongeacht welke achtergrond of opleiding, want je leert hoe je direct mensen om je heen gaat kunnen helpen met deze krachtige techniek. Natuurlijk is het voor een professional interessant een bijzondere aanvulling te krijgen hiermee.

 • Een nieuwe en unieke massage techniek als aanvulling op je huidige diensten.
 • De meest effectieve manier om natuurlijke essentiële olie met therapeutische waarde te gebruiken.
 • Natuurlijke en alternatieve techniek voor; stress vermindering, verbetering van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase.
 • Fijne simpele techniek met pure oliën.
 • Ondersteun uw eigen omgeving met de kracht van de natuur.
 • Een prachtig cadeau voor de genezer in jezelf, want die willen we uiteindelijk in elk huis hebben.
 • Een eenvoudige en intuïtieve techniek, die de geneeswijzen van Oost en West met elkaar combineert

Uiteraard is de dagopleiding ook ideaal voor therapeuten, die op zoek zijn naar een bijzondere toevoeging op hun diensten, maar ook sporters, trainers, fysiotherapeuten en ook voor privé gebruik (denk aan ondersteuning tijdens chronische ziekte, beter kunnen slapen, beter met stress en angst kunnen omgaan, betere concentratie, betere mobiliteit, meer harmonie in het gezin etc.)

Wat krijg ik tijdens de Training?

 • 2 dagdelen, zowel theorie als praktijk in het Nederlands.
 • Aroma Touch Technique handleiding in het Nederlands.
 • Aroma Touch Kit (8 gecertificeerde essentiële oliën, ter waarde van €120).
 • LIVE Demonstraties en direct eigen ervaring tijdens het uitvoeren.
 • Officiële certificering van dōTERRA

€ 150,00

Eenmalige investering inclusief opleidingsmateriaal, handboek, AromaTouch kit met 8 oliën en onderwijs in theorie en praktijk van 10:00 – 17:30


Welke data kan ik deze training volgen?

Hieronder kunt u zich aanmelden om mee te doen aan een Aroma Touch Technique Training.

Laat ons weten als u niet op deze tijdstippen kunt, dan laten wij u later weten wanneer er weer nieuwe data bekend zijn. We richten ons op de volgende locaties en het is vrij normaal dat mensen hun uiterste best doen erbij te zijn en 1 uur te rijden naar de dichtbij zijnde lokatie. (informeer eventueel even of je kunt meerijden met anderen)