aroma-touch 1AromaTouch Training voor 21 november in Apeldoorn 

Je aanmelding voor de AromaTouch Training voor 21 november in Apeldoorn is goed gegaan. Deze mail sturen we je om je op te hoogte te brengen van hoe de trainingsdag er uit gaat zien.

Waar het is, en waar je het cursus geld naar over mag maken.(Graag ontvangen wij binnen 14 van je aanmelding het geld voor de cursus, zodat we je aanmelding kunnen bevestigen en je zeker bent van een plek, de aanmeldingen gaan namelijk erg snel.)

De training dag begint om strak om 10:00. Handig dus als je rond 9:30 al aanwezig bent. Van 10:00 tot 13:00 zullen we een stuk theorie hebben. Dan hebben we een pauze van een uur. Je kunt hier in de omgeving eten halen. Je mag ook zelf eten mee nemen en er is een keukentje tot onze beschikking in het gebouw.

Dan hebben we van 14:00 tot 17:30 het praktijk deel. Hier zult je zelf een Aroma Touch geven, er een ontvangen en observeren. Je krijgt van ons een boekje, cd en een AromaTouch set (de acht doTERRA AromaTouch oliën van 5 ML ). Wat u zelf mag mee nemen:

  • notitieblok
  • pen
  • 2 Handdoeken
  • 1 Beddensloop
  • Dun dekentje
  • BELANGRIJK: Kun je een eigen massagetafel meenemen? Dan ontvang je een gratis Fractionated Coconut Oil van doTERRA (verkoopprijs €17,75) van mij, mail mij naar loussanna@gmail.com (Alleen de eerste 3 die hierover emailen krijgen deze olie gratis, dit is wat we nog maximaal kwijt kunnen aan tafels namelijk)

Daarnaast raden we u aan om praktische kleding aan te doen.

Waar u het bedrag voor de cursus van 150,- naar over mag maken:

naam: L.A.koenen

IBAN: NL88RABO0103598448

Onder vermelding: ATT 21 nov  Voornaam, achternaam (Graag ontvangen wij binnen 14 dagen na je aanmelding het geld, zodat we je kit kunnen bestellen en je kunnen bevestigen dat je bent aangemeld.)

Het adres van de locatie is: MCA, Massage Centrum Apeldoorn Henri Dunantlaan 6

U kunt hier naast het gebouw parkeren. Dit is een officiële AromaTouch vanuit doTERRA. Je zult dus ook uw certificering hiermee halen. Deze zal u toestemming geven om deze AromaTouch ook in de praktijk aan andere te mogen geven.loes copy

En indien u een praktijk heeft ook een vergoeding voor kunt vragen vanaf dat moment.

Als u verder nog vragen heeft.

Voelt u zich vrij om te bellen of mailen.

Tot 21 november  

Vriendelijke groet Loussanna Koenen

06 53411772 loussanna@purehealthoils.com