aroma-touch 1

AromaTouch Training voor 22 augustus in Zwolle

Je aanmelding voor de AromaTouch Training voor 22 augustus in Zwolle is goed gegaan. Deze mail sturen we je om je op te hoogte te brengen van hoe de trainingdag er uit gaat zien.

Waar het is, en waar je het cursus geld naar over mag maken. (Graag ontvangen wij binnen 14 van je aanmelding het geld voor de cursus, zodat we je kit kunnen bestellen. Anders wordt dit krap en is je kit misschien niet op tijd binnen. )

De training dag begint om strak om 10:00. Handig dus als je rond 9:30 al aanwezig bent. Van 10:00 tot 13:00 zullen we een stuk theorie hebben. Dan hebben we een pauze van een uur. Je kunt hier in de omgeving eten halen. Je mag ook zelf eten mee nemen.

Dan hebben we van 14:00 tot 17:30 het praktijk deel. Hier zult je zelf een Aroma Touch geven, er een ontvangen en observeren. Je krijgt van ons een boekje, cd en een AromaTouch set (de acht doTERRA AromaTouch oliën van 5 ML ). Wat u zelf mag mee nemen:

  • notitieblok
  • pen
  • 2 Handdoeken
  • 1 Hoeslaken
  • Dun dekentje
  • BELANGRIJK: Kun je een eigen massagetafel meenemen? Dan ontvang je een gratis Fractionated Coconut Oil van doTERRA (verkoopprijs €17,75) van mij, mail mij naar loussanna@gmail.com (Alleen de eerste 4 die hierover emailen krijgen deze olie gratis, dit is wat we nog maximaal kwijt kunnen aan tafels namelijk) Daarnaast raden we u aan om praktische kleding aan te doen.

 

Waar u het bedrag voor de cursus van 150,- naar over mag maken:

naam: L.A.koenen

IBAN: NL88RABO0103598448

Onder vermelding: ATT 22 aug Voornaam, achternaam (Graag ontvangen wij 14 dagen voor de aanvang van de cursus dag al het geld, zodat we je kit kunnen bestellen. Anders wordt dit krap en is je kit misschien niet op tijd binnen)

Het adres van de locatie is: Thorbeckegracht 50, Zwolle

Dit is een officiële AromaTouch vanuit doTERRA. Je zult dus ook uw certificering hiermee halen. Deze zal u toestemming geven om deze AromaTouch ook in de praktijk aan andere te mogen geven. En indien u een praktijk heeft ook een vergoeding voor kunt vragen vanaf dat moment.

Als u verder nog vragen heeft.

Voelt u zich vrij om te bellen of mailen.

Tot 22 augustus.

loes copy Vriendelijke groet Loussanna Koenen 06 53411772 loussanna@purehealthoils.com