Etherische olie & Veiligheid

dōTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® etherische olie kan veilig gebruikt worden voor uw gezin voor een aantal wellness doeleinden. Echter zijn er wel een aantal veiligheids voorwaarden waaraan u zich zult moeten houden terwijl u de etherische olie en producten met eterische olie gebruikt.

 Hoe kan ik etherische olie veilig gebruiken?

 

1. Zorg er voor dat u alleen pure, therapeutische-graad etherische olie gebruikt en dat u zich houd aan de waarschuwings labels en instructies.

2. Als er roodheid of irritatie ontstaat tijdens het gebruiken van de etherische olie op de huid, gebruik een draag olie, zoals cocos olie of olijf olie om de etherische olie weg te nemen.

3. Etherische oliën moeten niet gebruikt worden voor in de ogen, in het oorkanaal of open wonden. In het geval van per ongeluk in de ogen krijgen, probeer het weg te krijgen met een draag olie zoals cocos olie of amandel olie, NOOIT met water.

4. Neem GEEN etherische olie in tenzij er een Supplement Facts label op zit met een specifieke vermelding van  dietary supplement, volg verdere instructies en waarschuwingen.

5. Stop met het gebruiken van etherische olie als u ernstig last krijgt van irritatie of ongemak van uw huid, maag of ademhaling.

6. Wanneer u de olie gebruikt op kinderen zorgt dat u eerst een klein beetje olie test op de huid voor overgevoeligheid. Breng geen olie aan op de handen van het kind omdat ze dit zo in hun ogen of mond kunnen krijgen.

7. Neem eerst contact op met uw dokter voordat u etherische olie gebruikt tijdens uw zwangerschap of wanneer u onder behandeling van een dokter bent of andere veiligheids vragen heeft om trend het gebruik van etherische oliën.

It is important to remember that therapeutic-grade essential oils are highly-concentrated plant extracts and should be used with reasonable care. Consulting with someone who has experience with essential oils will make your first experience with essential oils more enjoyable and rewarding. As you learn how to use essential oils through personal experience, share your knowledge with others in a safe and responsible way and encourage others to do the same.

 

PRODUCT ONDERSTEUNING E-MAIL (vragen over het gebruiken van producten.)

Als u vragen heeft over het gebruiken van dōTERRA producten kunt u contact opnemen (in het engels) met productsupport@doterra.com. We zullen proberen binnen 24 uur te reageren .

Disclaimer (NL)

Deze website is informatief van aard en de administrators nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan. Deze pagina is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De reacties en informatie hier gepost door de lezers en administrators van deze website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Reageren en elkaar helpen