Meest puur natuur etherische olie van dōTERRA ervaren als proefmonster? U bent er bijna...

Echt waar? etherische olie voor mijn buikpijn? Geef mij gewoon een Rennie!

Dat was serieus onze eerste echte etherische olie ervaring.lousweepee

We kwamen net thuis van een etentje en merkten dat we beide een beetje last van buikpijn kregen. Zo een rommelend gevoel waarvan je weet dat het gaat blijven zeuren. Omdat we midden in een verhuizing zaten konden we natuurlijk nergens de Rennies vinden, zoals je wel kunt voorstellen. Ineens herinnerde ik mij dat we net een pakketje etherische olie hadden gekregen om uit te proberen.

Toen was de enige optie om de olie maar gewoon te gebruiken en tot onze grote verbazing...

achergrondEen paar druppels op onze buik en binnen een minuut werd het koud en was er opluchting.

Inmiddels hebben wij ons verdiept in de etherische olie van dōTERRA en het effect op een natuurlijk gezonde leefstijl.

Omdat we veel positief effect hebben gemerkt op onze eigen gezondheid delen we dit ook graag met anderen. Hierbij hebben we ook  indrukwekkende resultaten mogen ervaren.

Laat u ons weten waar wij een proefmonster naar toe mogen sturen om het ook met u te delen?

Natuurlijk gezonde groeten

Loussanna & Willem-Paul

Peppermint1 (1)

Lavender (Lavendel)

  • Geneest brandwondjes en sneetjes
  • Klameert angstige gevoelens en hoofdpijn
  • Sterke antihistamine werking

Gebruik: Masseer 2-3 druppels onder je voeten of in je nek 

Peppermint1 (1)

Peppermint (Pepermunt)

  • Verlaagt de koorts & verstopping
  • Hoofdpijn & misselijkheid
  • Meer focus & helderheid

Gebruik: Masseer 2-3 druppels onder je voeten of in je nek 

Wij raden u aan de etherische olie pas te gebruiken na het lezen van de pagina Ethersche olie & Veiligheid zodat u weet hoe deze veilig toe te passen. Klik hier

dōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame etherische oliën ter wereld.

Deze informatie is alleen van toepassing voor de echte etherische olie kenner:


Zo zuiver dat je ze kunt drinken.

dōTERRA’s etherische oliën zijn 100% puur en worden zorgvuldig gewonnen uit planten. Ze bevatten geen vul middelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.


doterra-1Naast het belang van het voorkomen van vervuiling in de oliën is het ook van belang om het juiste niveau van de actieve werking van de bestanddelen te garanderen om tot een veilig en doeltreffend product te komen. Er zijn merken etherische oliën die beweren een therapeutische graad te hebben. Sommige daarvan kunnen zuiver zijn; er zijn er echter maar weinig die zijn onderworpen aan strenge testen voor de chemische samenstelling. dōTERRA’s CPTG etherische oliën ondergaan strenge testen die worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij met behulp van massaspectrometrie en gaschromatografie. Hierdoor wordt zowel de zuiverheid als de samenstelling van elke partij etherische olie gegarandeerd.

dōTERRA CPTG etherische oliën zijn de veiligste en meest heilzame etherische oliën ter wereld.

 

Om dit te kunnen doen werkt dōTERRA nauw samen met een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, wetenschappers en beroepsbeoefenaren uit de gezondheidszorg. doTERRA kiest voor de beste planten die geteeld zijn in de meest ideale omgeving en zorgvuldig worden geoogst op het moment dat de planten hun hoogste waarde hebben. De plant en haar aromatische bestanddelen worden geëxtraheerd door ervaren destilleerders en ondergaan strenge testen en analyses om de zuiverheid van de etherische oliën te garanderen. dōTERRA CPTG etherische oliën zijn de veiligste en meest heilzame etherische oliën ter wereld.doterra-button

etherische oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige en pure en effectieve etherische oliën die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze oliën zijn vakkundig gedestilleerd uit planten uit de gehele wereld, om zo de meeste voordelen te verkrijgen. CPTG® verzekert je ervan dat de oliën alle gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden die ook al in verschillende oude beschavingen geboden werden.

 


AromatischAromatisch gebruik

Geur heeft invloed op je lichaam en emoties. Het stimuleert je hormonen en beïnvloedt je stofwisseling. Aromatherapie is gebaseerd op de voorspelbare reactie van het menselijk lichaam, in het bijzonder op specifieke zintuiglijke prikkels.

  •  Zuivert de lucht van ongewenste geuren en ziektekiemen;
  •  Opent de luchtwegen;
  •  Heeft een positieve invloed op je stemming, bijvoorbeeld bij boosheid of onrust.

AromatischDirect aanbrengen op de huid
Door de natuurlijke moleculaire samenstelling zijn doTERRA CPTG® essentiële oliën veilig voor de huid. Hun chemische structuur zorgt ervoor dat ze gemakkelijk via de huid worden opgenomen. Als je essentiële olie plaatselijk op de huid aanbrengt, ervaar je vrijwel direct de voordelen hiervan. Vanwege hun herstellende, kalmerende en desinfecterende eigenschappen worden essentiële oliën veel gebruikt bij massage- en schoonheidsbehandelingen.

AromatischInwendig gebruik

Essentiële oliën kun je ook als voedingssupplementen gebruiken om zo je gezondheid te ondersteunen. Inwendig gebruik van essentiële oliën is specifiek voor doTERRA CPTG® oliën!

shadow-ornament

Tot aankomende zaterdag 9 augustus delen wij gratis proefmonsters uit. Ontvangt u ze ook?

Wanneer u graag direct contact wilt hebben kunt u e-mailen naar loussanna@purehealthoils.com of bellen naar 0653411772

Let op dat we ons best zullen doen om een ​​sample te sturen dat gewoonlijk wordt gebruikt voor de klachten die u ons laat weten. Elk lichaam heeft een andere chemie en daardoor zullen de oliën ook anders aanslaan per persoon. Dat is zeker een leuke ontdekkingstocht! Wij zijn geen artsen en onze verzending van het sample is niet bedoeld als belofte voor een diagnose, behandeling of genezing hoe dan ook. Je moet altijd verstandig zijn en proberen de juiste medische zorg te krijgen.


Disclaimer (NL)

Deze website is informatief van aard en de administrators nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan. Deze pagina is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De reacties en informatie hier gepost door de lezers en administrators van deze website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.