Waarom dōTERRA bijzonder is

Zo zuiver dat je ze kunt drinken?

Certified Pure Therapeutic Grade®

CPTG Certified Pure Therapeutic Grade het keurmerk voor de essentiële oliën van dōTERRA

dōTERRA’s essentiële oliën zijn 100% puur en worden zorgvuldig gewonnen uit planten. Ze bevatten geen vul middelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.

Enjoyment - free happy woman enjoying sunsetNaast het belang van het voorkomen van vervuiling in de oliën is het ook van belang om het juiste niveau van de actieve werking van de bestanddelen te garanderen om tot een veilig en doeltreffend product te komen. Er zijn merken essentiële oliën die beweren een therapeutische graad te hebben. Sommige daarvan kunnen zuiver zijn; er zijn er echter maar weinig die zijn onderworpen aan strenge testen voor de chemische samenstelling. dōTERRA’s CPTG essentiële oliën ondergaan strenge testen die worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij met behulp van massaspectrometrie en gaschromatografie. Hierdoor wordt zowel de zuiverheid als de samenstelling van elke partij essentiële olie gegarandeerd.

Om dit te kunnen doen werkt dōTERRA nauw samen met een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, wetenschappers en beroepsbeoefenaren uit de gezondheidszorg. DoTERRA kiest voor de beste planten die geteeld zijn in de meest ideale omgeving en zorgvuldig worden geoogst op het moment dat de planten hun hoogste waarde hebben. De plant en haar aromatische bestanddelen worden geëxtraheerd door ervaren destilleerders en ondergaan strenge testen en analyses om de zuiverheid van de essentiële oliën te garanderen. DōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame essentiële oliën ter wereld.

doterra buttonEssentiële oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige en pure en effectieve essentiële oliën die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze oliën zijn vakkundig gedestilleerd uit planten uit de gehele wereld, om zo de meeste voordelen te verkrijgen. CPTG® verzekert u ervan dat de oliën alle gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden die ook al in verschillende oude beschavingen geboden werden.

Bekijk hier de 5 CPTG kwaliteit testmethodes.