Een aantal belangrijke vragen over samenwerken met ons.

Is het iets voor jou om een business te hebben rondom Holische Gezondheid en Welzijn?

Het is handig als je de vragen hieronder eerlijk beantwoord zodat wij beter kunnen zien in welke richting je wilt gaan met je leven. Nadat wij je antwoorden hebben bekeken zullen we contact met je opnemen.

Ja, ik wil naar deze filosofie LEVEN
Ik kies voor een gezonde en natuurlijke levensstijl voor mij en mijn naasten en ervaar de kracht van de therapeutische en helende essentiële oliën van doTERRA. Deze levensstijl is heel belangrijk voor mij en ik gebruik graag op eenvoudige en veilige wijze wat de natuur mij geeft.

Ja, ik wil deze filosofie DELEN
Ik deel graag al mijn positieve ervaringen met de essentiële oliën van dōTERRA met de mensen om mij heen. Ik help hen met plezier om op een andere wijze naar hun fysieke en emotionele gezondheid te kijken en vertel hun hoe de producten van dōTERRA hier aan bijdragen.

Ja, ik wil met deze filosofie anderen SUCCESVOL MAKEN
Ik ben enthousiast door alle positieve ervaringen van mij en mijn naasten en wil meer weten hoe ik met het systeem van dōTERRA ook financieel succesvol kan zijn. Mijn doel is om te groeien. Ik wil graag coaching van de Essentiële Olie Academie ontvangen hoe ik anderen in hun kracht ga kunnen zetten.

Ken jij de natuurlijke essentiële oliën van doTERRA en hun therapeutische effecten op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid? Wil jij, samen met ons, de filosofie van doTERRA de wereld in brengen? Neem dan contact met ons en vul het formulier hieronder in: