Gratis Voorlichting

Enjoyment - free happy woman enjoying sunsetGratis Voorlichting

Graag komen wij met u in contact om u te laten ervaren wat de essentiële oliën voor u kunnen betekenen. Wij geven voorlichtings momenten bij u thuis, op uw werk of sportvereniging. Wij verwachten dat u (minimaal) 4 mensen heeft uitgenodigd die ook interesse hebben om over de mogelijkheden geïnformeerd te worden hoe ze natuurlijk voor hun gezondheid kunnen zorgen met essentiële oliën. Deze momenten zijn puur gericht op informeren en onderwijzen en niet om verkopen, het gaat er om dat wij onze kennis en ervaring met deze olie met u willen delen omdat wij zo enthousiast zijn.

Na afloop is het mogelijk eventuele klachten van u of uw gezin te bespreken. Wij laten u oliën proberen tijdens deze voorlichting zodat u direct een ervaring krijgt. We zullen gepaste voorlichting kunnen geven en contact met u houden over de gewenste resultaten. Als dit gewenst is maken we een (telefonische) afspraak om te bespreken hoe op de essentiële olie wordt gereageerd.

Heeft u interesse laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Geeft u in het berichtenblok s.v.p. aan welke dag/avond/middag van de week u het beste uitkomt.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan horen wij heel graag van u. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is 0653411772.

Met natuurlijk gezonde groeten,

Loussanna