When you start taking care of yourself you start feeling better,
you start looking better and you start attract better.
It all starts with you!

De beste versie van jezelf… 


Dat is het grootste cadeau wat je aan jezelf, je omgeving en aan de wereld kan geven. Ik geloof dat de sleutel naar de beste versie van jezelf een gezonde lichaam en geest is. Essentiële Oliën helpen daarbij. 


Iedereen heeft wel eens hoofdpijn, te weinig geslapen of is een keer met het verkeerde been uit bed gestapt. Laten we eerlijk zijn; op die momenten is het heel lastig om liefdevol, geduldig en vriendelijk te zijn. Voor mij zijn liefde, geduld en vriendelijkheid dé basiselementen om gelukkig en voluit te kunnen leven.  


Wat nu als je op deze momenten een heel puur, natuurlijk middel tot je beschikking hebt? Een middel wat je lifestyle een upgrade geeft. Waardoor je gelukkiger bent en voluit kan leven? 

Freebee

Hi! Ik ben Loussanna. 


Leren een gelukkig leven te hebben heeft mij vanaf mijn jeugd altijd al geboeid.  

Ik lees veel, praat met mensen & luister podcasts. Ik probeer zoveel mogelijk kennis tot me te nemen en deze toe te passen in mijn leven. Zo kwam ik 6 jaar geleden in aanraking met het geweldige cadeau wat moeder natuur aan ons heeft gegeven: Essentiële Oliën. 

In het begin was ik vrij sceptische en eigenwijs. Ik vond het vies ruiken en geloofde niet in de werking ervan. Maar stukje bij beetje hebben Essentiële Oliën mijn hart veroverd. 

Ik heb in levenden lijve ondervonden hoe sterk de werking ervan kan zijn en wat voor invloed het op je leven kan hebben. Vandaag de dag kan ik het dan ook echt niet meer uit mijn leven en dat van mijn gezin wegdenken. Het heeft de ‘standaard’ medicijnen uit ons huis gehaald, me rijke self-care rituelen gegeven, ze bieden me ondersteuning in moeilijke tijden en geeft me dagelijks veel kracht. 

Wil jij in je kracht staan, je lifestyle een upgrade geven en je veilig voelen met deze al eeuwenoude tools? Laat mij je dan begeleiden in de wereld van Essentiële oliën. 

Wil jij:


*
Een gezonde & natuurlijke lifestyle?

*Je fysieke, emotionele en mentale gezondheid verbeteren?

* Een heel puur & Natuurlijk prodcut in huis hebben met een genezende en helende werking?

 "Every time you buy a bottle of dōTERRA essential oils,you are changing someone's life." 
— Emily Wrig

DoTERRA haalt de olie uit meer dan 40 verschillende landen

2/3 van deze landen zijn 3de werelds landen

Heeft hier 10,618 banen
gecreeerd 

Hierdoor zijn 26,838 families positief beïnvloed

LET’S CHAT!

       Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Page Created with OptimizePress