Ik ben super enthousiast dat je de keuze maakt om te starten met het gebruik van essentiële oliën in jouw leven. Ik kijk ernaar uit om je hierin te helpen en te begeleiden. 

Je gaat zometeen zelf jouw oliepakket aanschaffen en ik heb hier een instructie over hoe je dit kan doen. 

Er zijn 2 manieren hoe je jouw oliën kan bestellen en er zijn ook 2 manieren hoe deze mooie oliën jouw leven kunnen verrijken.

Zie de video voor extra uitleg.

Er zijn 2 manieren hoe je jouw oliën kan bestellen 


Manier 1 is om jouw essentiële oliepakket in huis te halen voor jou en jouw gezin. Om  chemische schoonmaakmiddelen, medicijnen en verzorgingsproducten te vervangen voor een natuurlijk krachtig product en je eerste stap te zetten in deze nieuwe wondere wereld van essentiële oliën. Dan kies je bij het bestellen van jou oliën voor Wholesale Customer.


Manier 2 wil jij dit en meer? Dan is er een tweede optie. Dit kies je wanneer je overweegt om de oliën in jouw praktijk te gebruiken of om je eigen dōTERRA onderneming te starten en jezelf en anderen te helpen op hun weg naar gezondheid en financiële vrijheid. Hier kies je voor Wellness Advocate.     Bestel jou olien

Hoe bestel je de oliën


1. Klik op de bestel knop (link)

3. Kies je taal: Engels of Nederlands

4. Vul Europa in, dan krijg je vervolgens de optie om Nederland of België aan te klikken

5. Kies Wholesale Customer als je alleen de producten voor jezelf wilt bestellen.

Kies Wellness Advocate als je zeker weet dat je dit product ook met anderen wilt delen en je dōTERRA business wil starten (deze optie kun je later ook nog gratis aan klikken als je eerst voor Wholesale Customer kiest)

6. Dan vul je alle persoonlijke gegevens met een rood sterretjes in

7. Zorg dat je bij Enroller ID het nr 500087 invult, als je van mij graag begeleiding en support wilt ontvangen 

(Let op! Ben jij door een vriend of kennis in aanraking gekomen met de oliën en heeft deze persoon ook een dōTERRA business, vraag hun dan naar hun ID nummer en vul dat in, zodat je hun begeleiding kan ontvangen)

8. Kies een starterspakket wat bij jou past. Dit doe je door de naam van het door jou gekozen pakket in te vullen. Of bovenin aan te klikken bij de voorbeeld pakketen. Zie hier welke kits er zijn en mijn advies erbij (link: op deze link staan alle starters kits en een button contact mij voor als ze er niet uitkomen)

9. Voeg eventueel nog losse producten toe die je graag mee wit bestellen

10. Kies je betaal optie: 

  • Creditcard
  • iDEAL
  • Bankwire (hier maak je zelf het geld over aan dōTERRA. Bewaar wel de betaalinformatie zodat je dit ook kunt doen. Jouw pakket wordt pas opgestuurd als dōTERRA het geld ontvangen heeft)

11. Stuur mij een mailtje voor een persoonlijke afspraak. Hierin spreken we 30 minuten over hoe je de oliën op maat het beste voor jou gezin kan inzetten en waar je goede informatie kan vinden, hoe je kan bestellen in de toekomst en beantwoord ik al je vragen. Vul hier het contact formulier in.

Nu is het bestel systeem nog niet het meest klantvriendelijke systeem dat ik ken. Lukt het bestellen om wat voor een reden dan ook niet? Neem dan contact met mij op en dan helpen we jou graag verder.

Je oliën zul je in 5 tot 7 werkdagen bezorgd worden.

Page Created with OptimizePress