Hoe kunnen krachtige rituelen en gewoontes jouw leven beïnvloeden?

Goede gewoontes begin januari...
we beginnen er vaak allemaal aan, maar hoe houd jij dit nu vol?

In deze aflevering Hoe kunnen krachtige rituelen en gewoontes jouw dag beïnvloeden spreek ik met Priscilla Siswoko over hoe jij krachtige veranderingen kunt aangaan en ze kunt volhouden!


Het is een feestje om deze aflevering met Priscilla op te nemen, ik ben omgeven door gezonde en lekker snacks en je kunt zien dat dit geheel haar leefstijl is!


Priscilla is selfmade lifestyle inspirator. En is eigenlijk haar hele leven al heel bewust bezig geweest met hoe zij zelf steeds een stap vooruit kon maken. Omdat ze zelf veel spijsverterings-uitdagingen had, kwam ze vroeg in een fase waarin ze heel bewust bezig is gegaan met haar slaap-, eet- en leefpatroon. En nu begeleidt ze mensen om eigenlijk ook zo'n bewuste verandering door middel van leefstijl door te gaan.

In haar 10-dagen programma helpt ze mensen om echt veranderingen door te voeren, alleen toch haken een boel mensen onderweg af. Zo herken aar voor velen van ons maar waarom haken we af terwijl het voornemen zo goed is?

Priscilla legt uit dat afhaken meestal gebeurt omdat mensen een gezin en werk voor zichzelf plaatsen. Voor dat moment waarop zij even kunnen landen en bij zichzelf kunnen komen. Maar wat als jij nu een uur eerder dan jouw gezin opstaat?

Dan kies je eigenlijk voor, zoals Priscilla heel mooi zegt, 'ik wil met de dag beginnen, ik wil niet dat de dag met mij begint'.

Op die manier voorkom je dat je voor jouw gevoel de hele dag achter de feiten aanloopt.


Dit zijn 3 van haar favoriete ochtend gewoontes:

- Koud douchen: Hier overwin je eigenlijk het stukje weerstand in de ochtend. Hierdoor voel je al dat je de obstakels van de dag aankunt. Je voelt hier eigenlijk al jouw weerstand en jij maakt bewust de keuze in de ochtend om ongemak op te zoeken. Wat jou kan helpen om dus ook met het ongemak en de obstakels door de dag heen beter te kunnen omgaan.

- Matcha: Dit is voor haar echt een powerboost in de ochtend. Om het lichaam te helpen ontgiften, het is rijk aan antioxidanten en het werkt verbeterend voor ons concentratievermogen en energieniveau.

- Essentiële oliën: Deze gebruikt zij als fundament aan het begin van de dag. Ze werkt graag met drie oliën als start van de dag. En deze veranderen ook soms. Per fase kiest ze welke geuren haar nu ondersteunen. Jij bepaald de richting en daar kies jij jouw oliën bij. Op dit moment gebruikt ze graag Balance onder de voeten voor aarding, en vervolgens ademt ze het aroma diep in. Door te ruiken aan een geur zakken we eigenlijk direct in onze ademhaling. Geur kunnen we alleen ruiken met onze buik. Rose (Touch), de olie voor divine love. Het oneindige van liefde kunnen voelen. Met de roller brengt ze een hartje aan op haar hart en vervolgens brengt ze nog wat onder haar neus aan. Dit is echt de olie waarmee ze ook een hartopeningsoefening doet. En dan sluit ze af met de Roman Chamomile om haar te helpen focussen op haar visie en purpose.


Benieuwd hoe jij jouw goede gewoontes kan starten?
Zorg dat je deze aflevering dan luistert:
De gelukkig leven podcasts met Loussanna
#4 Wanneer hebben we succes in het ontwikkelen van krachtige gewoontes en goede rituelen. En welke invloed hebben deze op je dag.

Hoe kan ik je helpen?

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Laat hieronder je gegevens 

achter en we nemen contact met je op. 

Page Created with OptimizePress